Martinovy stránky

Ahoj, vítám tě na mojí webový stránce.Zde si můžeš najít všechny informace o autech, obrázky aut, przentace, zasmát se s mími vtipy a vtipnými obrázky,stáhnout si něco do mobilu, atd. ...... .Přeju Ti nádherné pokoukání na mých stránkách ..... a někdy zas ..... AHOJ

Armin van Buuren

Armin Van Buuren (* 25. prosince 1976, Leiden, Nizozemsko), je producent a DJ tvořící a hrající trance.

Biografie

Armin začal pracovat jako DJ v místním nočním klubu Nexus, poté co dokončil studium na střední škole v roce 1995 a začal studovat právo na univerzitě. V té době si přestěhoval své domácí studio do 'pravého' studia. Jedny z prvních skladeb, které vytvořil ve svém novém studio byly m.j. Touch Me a Communication. Armin má svou vlastní radio show A State of Trance, kterou provozuje už přes 5 let. Tuto radio show můžete poslouchat každý čtvrtek od 20:00 na DI.fm (internetové bezplatné rádio). V květnu 2007 oslavil Armin 300. vydání A State of Trance.

Producent

Armin měl vždy vlastní studio, kde pracoval téměř sám. Od roku 1995 vydal Armin mnoho skladeb pod různými nahrávacími společnostmi, pokaždé s větším a větším úspěchem u posluchačů. Jeho první velmi úspěšnou nahrávkou bylo Blue Fear u nahrávací společnosti Cyber Records. Dále následovala nahrávka Communication. Na počátku roku 1999 Armin založil nahrávací společnost Armind, společně s United Recordings. První nahrávka vyšla pod aliasem Gig a měla název One, poté následovala nahrávka Touch Me. Poté Armin vydával pod aliasem Gimmick, nahrávka se jmenovala Free. Poté následoval další alias a nahrávka, a to Gaia - 4 Elements. Armin se poté pustil do spolupráce s producentem Tiësto a vytvořili dva projekty: Major League - Wonde Where You Are? a Alibi - Eternity. Následovně Armin spolupracoval s Ferry Corstenem a vytvořili spolu nahrávku Exhale.

V roce 2000 Armin začal pracovat na vlastním aliasu AVB. Díky dokonalému skloubení stylů progressive, techno a trance vytvořil kompilaci AVB001 - A State of Trance (poznámka: nejde o zmiňovanou radio show), které se prodalo přes 10.000 kopií. Poté následovala kompilace AVB002 - Basic Instinct, AVB003 - In Motion a AVB004 - Transparance.

A State of Trance - Radio Show

V březnu 2001 Armin začal pracovat na radio show na ID&T Radio. Jde o každotýdenní dvouhodinovou show s názvem A State of trance, kde hraje nejnovější hudební nahrávky ve stylu trance. Když v roce 2004 ID&T Radio změnilo hudební styl, Armin tuto stanici opustil a A State of Trance si vzal s sebou, a to na nizozemské rádio Fresh FM. V současnosti je tato radio show vysílána na rádiích SLAM!FM, DI.FM a XM Satellite Radio Channel 82. Úplný seznam vysílajících radio stanic můžete nalézt na odkazu ASOT na oficiálních Arminových webovkách.

DJ

Armin začal svou kariéru jako DJ v klubu Nexus v Leidenu, kde hrál pravidelně 6 až 7 hodin v kuse. Během školních prázdnin hrál i více než 4krát týdně. V roce 1999 se seznámil s Dave Lewisem, který ho jako DJ-e představil i v Anglii a USA. 11. listopadu 2006 Armin vystoupil v Ahoy Rotterdam již podruhé se svou show Armin Only (první show proběhla 12. listopadu 2005, kde bylo více jak 11.000 fanoušků, kteří si užili 9-ti hodinový set.

Diskografie

Kompilace

  • 1999 „Boundaries of Imagination“
  • 2000 „001 A State of Trance“
  • 2001 „002 Basic Instinct“
  • 2001 „003 In Motion“
  • 2002 „004 Transparance“
  • 2003 „Universal Religion Chapter One“
  • 2004 „A State of Trance 2004“
  • 2004 „Big Room Trance“
  • 2004 „Universal Religion 2004, Live From Armada At Ibiza“
  • 2005 „A State of Trance 2005“
  • 2005 „A State of Trance 2005 Year Mix“
  • 2006 „A State of Trance 2006“
  • 2006 „A State of Trance 2006 Year Mix“
  • 2007 "A State of Trance Classics (vol. 2)"
  • 2007 "A State of Trance 2007"
  • 2007 "A State of Trance 2007 Year Mix"

Singly

  • 1997 Blue Fear
  • 1999 Communication
  • 1999 Future Fun-land (Jako Perpetuous Dreamer)
  • 2000 Touch Me (Jako Rising Star)
  • 2000 Eternity (Spolupráce s Tiësto jako Alibi)
  • 2000 Wonder Where you are (Spolupráce s Tiësto jako Major League)
  • 2001 4 Elements (Jako Gaia)
  • 2001 The Sound of Goodbye (Jako Perpetuous Dreamer)
  • 2001 Exhale (Spolupráce s Ferry Corsten jako System F)
  • 2002 Clear Blue Moon/Star Theme (Jako Rising Star)
  • 2002 Sunspot (Jako Rising Star vs. Airwave)
  • 2002 Dust.wav (Jako Perpetuous Dreamer)
  • 2003 Sunburn
  • 2003 Yet Another Day (Spolupráce s Ray Wilson)
  • 2004 Burned With Desire (Spolupráce s Justine Suissa)
  • 2004 Blue Fear 2004
  • 2004 Intruder (Spolupráce s M.I.K.E.)
  • 2004 Pound (Spolupráce s M.I.K.E.)
  • 2005 Shivers (Spolupráce s Susana)
  • 2005 Serenity (Spolupráce s Jan Vayne)
  • 2005 Zocalo (Spolupráce s Gabriel & Dresden)
  • 2006 Who Is Watching (Spolupráce s Nadia Ali)
  • 2006 Sail
  • 2006 Control Freak
  • 2006 Love You More (Spolupráce s Raccoon)
  • 2006 Saturday Night (Trance remake hitu z roku 1978 od Herman Brood)
  • 2007 This World is Watching Me (vs Rank 1 feat. Kush)
  • 2007 Communication Part 3
  • 2007 Rush Hour
  • 2008 Going Wrong (Spolupráce s DJ Shah & Chris Jones)
  • 2008 In and out of love(spolupráce s Sharon den Adel)

Alba

  • 2003 „76“
  • 2005 „Shivers“
  • 2006 "10 Years"
  • 2008 "Imagine"

Video

  • 2006 Armin Only - The Next Level (DVD)
  • 2007 Armin Only - Ahoy (DVD)
  • 2008 Armin Only - Armin Only Imagine (Utrecht)(DVD)

 
Toto je záhlaví Vašich stránek. Text můžete změnit v administraci v 'Nastavení stránek'.