Martinovy stránky

Ahoj, vítám tě na mojí webový stránce.Zde si můžeš najít všechny informace o autech, obrázky aut, przentace, zasmát se s mími vtipy a vtipnými obrázky,stáhnout si něco do mobilu, atd. ...... .Přeju Ti nádherné pokoukání na mých stránkách ..... a někdy zas ..... AHOJ

Ferry Corsten

Ferry Corsten živě v Torontu

Ferry Corsten narozen 4. prosince 1973 v Rotterdamu, Nizozemí, je jeden z prvních průkopníků trance stylu, DJ a remixer.

Kariéra

Ferry Corsten začal pracovat jako hudebník roku 1991, ve kterém začal produkovat gabber singly, později rozšířil pole své působnosti také na housovou a trance scénu. V roce 1999 vydává (jako System F) Out of the Blue, melodický singl, který se okamžitě stává hitem tanečních parketů na celém světě. Jeho rostoucí popularita na konci 90. let vedla ke spolupráci s mnoha známými trancovými DJ a hudebníky jako DJ Tiësto (Gouryella, Vimana), Vincent de Moor (Veracocha) a Robert Smit (Starparty). V roce 1999 byl také Ferry zvolen jako producent roku Ericsson Muzik Award v Londýně. Roku 2000 byl oceněn za nejlepší remix Barber's Adagio For Strings (William Ørbit) na Dancestar 2000 awards.

Roku 1997 Ferry a Robert Smit založili Tsunami Records - taneční vydavatelstí společně s neměckou taneční formací Purple Eye Entertainment. Ferry tedy částečně mixoval Trance Nation společně s Ministry of Sound, které se prodaly celosvětově milióny kopií.

Ferry také přispěl do projektu remixů japonské superstar Ayumi Hamasaki. Vytvořil a zremixoval song Connected, který byl s dalšími remixy vydán jako německý singl.

Před nedávnem našel Ferry nové nahrávací studio Flashover Recordings.

Jeho píseň Fire byla nominována v kategorii nejlepší trance video na 2006 Trance Awards.

Ferry Corsten si odbyl svůj debut ve hře Second Life 27. února 2007 na Grand Opening v klubu Glam Scum na Skyros Island.

Pseudonymy: 4x4, A Jolly Good Fellow, Albion, Bypass, Cyber F, Dance Therapy, Digital Control, Eon, Exiter, Ferr, Firmly Underground, Free Inside, Funk Einsatz, Kinky Toys, Moonman, Party Cruiser, Ransom, Pulp Victim, Raya Shaku, Sidewinder, System F, The Nutter, Zenithal.

Koprodukční pseudonymy: Alter Native, Blade Racer, Discodroids, Double Dutch, Elektrika, Energiya, FB, Fernick, Gouryella, Mind To Mind, Nixieland, Penetrator, Project Aurora, Roef, S.O.A, Scum, Selected Worx, Sons Of Aliens, Soundcheck, Spirit Of Adventure, Starparty, The Tellurians, Veracocha, Vimana.

Discografie

Alba

  • 1996 Looking Forward (jako Ferr)
  • 2000 Early Works & Remix Projects (jako Kinky Toys)
  • 2001 Out of the Blue (jako System F)
  • 2002 The Very Best Of Ferry Corsten (vydáno pouze v japonsku)
  • 2003 Right of Way
  • 2004 Together (jako System F)
  • 2004 Best (Japanese release only as System F/Gouryella/Cyber F)
  • 2005 Best Of System F & Gouryella (Part One)
  • 2006 L.E.F. (Loud, Electronic and Ferocious)
  • 2006 Best Of System F & Gouryella (Part Two)

Singly

  • 1994 Skip Da Dipp (jako Free Inside)
  • 1994 Underground (jako Free Inside)
  • 1995 Dancing Sparks (jako A Jolly Good Fellow)
  • 1995 Doodlebug (jako Exiter)
  • 1995 Eyes In The Sky (jako Exiter)
  • 1995 Never Felt (This Way) (jako Free Inside)
  • 1995 Trezpazz (jako Exiter)
  • 1996 Cyberia (jako Bypass)
  • 1996 Docking (jako Riptide)
  • 1996 Don't Be Afraid (jako Moonman) - #60 UK
  • 1996 Galaxia (jako Moonman) - #50 UK (2000 release)
  • 1996 Gimme Your Love (jako The Nutter)
  • 1996 Intentions (jako Skywalker)
  • 1996 Keep It Going (jako A Jolly Good Fellow)
  • 1996 Killer Beats (jako A Jolly Good Fellow)
  • 1996 Legend (jako Ferr)
  • 1996 Locked On Target (jako The Nutter)
  • 1996 Lunalife (jako Lunalife)
  • 1996 Macarony (jako Skywalker)
  • 1996 Marsfire (jako Moonman)
  • 1996 Midnight Moods (jako Ferr)
  • 1996 Mindfuck (jako The Nutter)
  • 1996 Moony (jako Riptide)
  • 1996 My Bass (jako A Jolly Good Fellow)
  • 1996 NightTime Experience (jako Ferr)
  • 1996 Seed (jako Skywalker)
  • 1996 Supernatural (jako Lunalife)
  • 1996 The Rising Sun '(jako Raya Shaku)
  • 1996 This Record Is Being Played In Clubs, Discolounges, House- Basement- Or Blockparties (jako Party Cruiser)
  • 1997 Another World (jako Pulp Victim)
  • 1997 Carpe Diem (jako Kinky Toys)
  • 1997 Click (jako Riptide)
  • 1997 Cry For Your Love (jako Bypass)
  • 1997 Dissimilation (jako Kinky Toys)
  • 1997 Dope (jako Riptide)
  • 1997 Dreams Last For Long (jako Pulp Victim)
  • 1997 Dreamscape (jako Ferr)
  • 1997 First Light (jako Moonman)
  • 1997 Going Back (jako Riptide)
  • 1997 Hide & Seek (jako Firmly Underground)
  • 1997 Hit 'M Hard (jako Kinky Toys)
  • 1997 I'm Losing Control (jako Pulp Victim)
  • 1997 Iquana (jako Exiter)
  • 1997 Mind Over Matter (jako Pulp Victim)
  • 1997 Mozaiks (jako Firmly Underground)
  • 1997 Reach For The Sky (jako Albion)
  • 1997 Salamander (jako Exiter)
  • 1997 Somewhere Out There (Aliens Are Lurking) (jako Kinky Toys)
  • 1997 Stardust (jako Ferr)
  • 1997 The Lizard (jako Exiter)
  • 1997 The World (jako Pulp Victim)
  • 1997 Transition (jako Ferr)
  • 1998 Air (jako Albion)
  • 1998 Freak Waves (jako Pulp Victim)
  • 1998 Hit The Honeypot (jako Sidewinder)
  • 1998 Mindsensations (jako Sidewinder)
  • 1999 Don't Be Afraid '99 (jako Moonman) - #41 UK
  • 1999 Got2Get2Gether (jako Riptide)
  • 1999 Out Of The Blue (jako System F) - #14 UK
  • 2000 Air 2000 (jako Albion) - #59 UK
  • 2000 Cry (jako System F) (s Robertem Smitem) - #19 UK
  • 2000 Dreams Last For Long (jako Digital Control)
  • 2000 Unplugged, Mixed & Motion (jako System F) (s Robertem Smitem)
  • 2001 Dance Valley Theme 2001 (jako System F)
  • 2001 Exhale (jako System F s Arminem van Buurenem)
  • 2001 My Dance (jako Funk Einsatz)
  • 2001 Soul On Soul (jako System F s Marcem Almondem)
  • 2002 In The Beginning (s Rogerem Goodeem)
  • 2002 Moonlight
  • 2002 Needle Juice (jako System F)
  • 2002 Pocket Damage (jako Eon)
  • 2002 Punk - #29 UK
  • 2002 Solstice (jako System F)
  • 2002 Talk To Me (jako Eon)
  • 2003 Indigo
  • 2003 Out of The Blue (2nd 2003 edition jako System F)
  • 2003 Rock Your Body Rock - #11 UK (2004 vydání)
  • 2003 Spaceman (jako System F)
  • 2004 Believe The Punk (Bootleg představuje Lange)
  • 2004 Everything Goes
  • 2004 Ignition, Sequence, Start! (jako System F)
  • 2004 It's Time - #51 UK
  • 2004 Midsummer Rain (jako 4x4)
  • 2004 Right Of Way
  • 2004 Sweet Sorrow
  • 2004 The Love I Lost (jako East West)
  • 2005 Holding On
  • 2005 Pegasus (jako System F)
  • 2005 Reaching Your Soul (jako System F)
  • 2005 Star Traveller
  • 2005 Sublime
  • 2005 The Midnight Sun (jako Cyber F)
  • 2006 Fire - #40 UK
  • 2006 Junk, #38 NL
  • 2006 Watch Out - #57 UK
  • 2006 Whatever!
  • 2007 Beautiful
  • 2007 Forever

Koprodukce

  • Alter Native (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1995 Joy Factory
    • 1996 I Feel Good
    • 1997 The Warning
  • Blade Racer (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1996 Master Blaster Party
  • Discodroids (s Peterem Nijbornem) (Singles)
    • 1996 The Show
    • 1997 Interspace
    • 1998 Energy
  • Double Dutch (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1998 Here We Go…!
  • Elektrika (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1998 It Makes Me Move
    • 1998 Whisper
  • Energiya (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1997 Straight Kickin
    • 1997 Tomba Dance
  • FB (s Bennym Benassim) (singl)
    • 2006 Who's Knockin'?
  • Fernick (with Nickem Kazemianem) (singl)
    • 1996 What Would You Like Me To Do
    • 1998 Haus
  • Gouryella (s DJ Tiëstem) (singl)
    • 1998 Gouryella #15
    • 1999 Walhalla #27
    • 1999 In Walhalla
    • 1999 Gorella
    • 2000 Tenshi #45
    • 2002 Ligaya (DJ Tiëstose neúčastnil)
  • Mind To Mind (s Pietem Bervoetsem) (singl)
    • 1992 Zen
    • 1997 Music Is My Life
  • Nixieland (s Pietem Bervoetsem) (singl)
    • 1998 All I Need, All I Want
  • Penetrator (s Pietem Bervoetsem) (singl)
    • 1997 Love Entry
  • Project Aurora (s Lucinem Foortem a Ronem Maserem) (singl)
    • 1999 Sinners
  • Roef (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1997 Outthere
  • S.O.A (s Robertem Smitem a Reném de Ruyterem)
    • 1993 Schollevaar Feelings (album)
  • Scum (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1994 Your Gun
  • Selected Worx (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1998 Volume 1
  • Sons Of Aliens (s Robertem Smitem)
    • 1994 Intruders EP (album)
    • 1994 Welcome To Dew.Lokh (album)
    • 1995 In Love EP (Single)
  • Soundcheck (s Andreém Van Den Boshem) (singl)
    • 1999 Minddrive
  • Spirit Of Adventure (s Robertem Smitem, Johnem Matze a René de Ruyterem)
    • 1991 Spirit Of Adventure
  • Starparty (s Robertem Smitem) (singl)
    • 1997 I'm In Love #26
  • The Tellurians (s Robertem Smitem, Johnem Matze a René de Ruyterem)
    • 1992 Illustrator E.P.
    • 1996 The Navigator
    • 1996 Nightflight
    • 1998 Space Is The Place
    • 1999 Danca Alderbaran
  • Veracocha (s Vincentem De Moorem) (singl)
    • 1999 Drafting
    • 1999 Carte Blanche #22
  • Vimana (s DJ Tiëstem) (singl)
    • 1999 We Came
    • 1999 Dreamtime
  • Zenithal (s Reném de Ruyterem)
    • 1992 Sssshhhht EP
    • 1996 Alasca (singl)

 
Toto je záhlaví Vašich stránek. Text můžete změnit v administraci v 'Nastavení stránek'.