Martinovy stránky

Ahoj, vítám tě na mojí webový stránce.Zde si můžeš najít všechny informace o autech, obrázky aut, przentace, zasmát se s mími vtipy a vtipnými obrázky,stáhnout si něco do mobilu, atd. ...... .Přeju Ti nádherné pokoukání na mých stránkách ..... a někdy zas ..... AHOJ

Gabry Ponte

Gabry Ponte, vlastním jménem Gabriele Ponte, (* 20. dubna 1973, Turín, Itálie) je italský DJ.

V 17 letech začal pracovat jako DJ na diskotékách ve svém rodném městě. Hudba ho začala bavit a později se jeho koníček stal i jeho zaměstnáním. Začal spolupracovat s lidmi, kteří se také zajímali o hudbu a na základě demo nahrávky se o něm dozvěděli lidé z Blisscorporation.

Nejprve pracoval v projektu DaBlitz, který otočil jeho život o 360 stupňů. Během osmi let v Blisscorporation vytvořil více než 100 skladeb. Jako nejznámější lze jmenovat: „Let Me Be“ (1994), „Stay With Me“ (1994), „Movin' On“ (1995) a „I Believe“ (1996).

V roce 1999 založil společně s Maurem Lobinem Jeffreym Jeyem skupinu Eiffel 65. Mezi největší hity patří „Blue (Da Ba Dee)“ (1999) a „Move Your Body“ (1999). V listopadu 2001 Gabry vydává svůj první song „Got To Get“ jako sólový DJ a zajišťuje si tím 1. místo v italských hitparádách a rádiích.

O dva měsíce později vydává svůj druhý song „Time To Rock“, který byl ještě lepší a úspěšnější než předchozí. Song byl ve velkých rotacích jak v rádiích, tak i na diskotékách.

Dalším populárním songem se stala „Geordie“, kterou vynesl na povrch v listopadu 2002. V témž měsíci vydává Gabry i své 1. sólové album s podtitulem „Gabry Ponte“.

V létě roku 2003 udělal snad svůj nejslavnější remix - „Dj Lhasa vs. Gabry Ponte - Giulia“, ke konci roku vydává „La Danze Delle Streghe“ a na přelomu dalšího remixuje Haiducii a song „Dragostea Din Tei“. Krátce po tom vydává singl „Figli Di Pitagora“, jenž vyšlo později i na druhém albu.

V létě 2004 je na světě jeho druhé album „Dottor Jekkyl & Mister DJ“, z nějž vyšly songy „Depends on You“, zmíněné „Figli di Pithagora“ a „Dr. Jekyll and Mister DJ (Roberto Molinaro Concept)“.

Na jaře roku 2005 vydává tentokrát mixované album s názvem „DJ Set Compilation“. V té době také Gabry po 6leté spolupráci odchází od Eiffel 65. Během léta 2004 Gabry ještě stihne zremixovat Ilonu a její Un Monde Parfait, Paola Meneguzziho - Sara, Elenu - Lumea Ta a Liquido - Ordinary Life. Na konci roku pak zavítá dvakrát do Česka, a to do pražského Hany Bany a olomoucké Dance Hall Envelopa.

Na začátku léta roku 2006 Gabry po více než roční přestávce přichází s novým singlem „La Liberta“, který je zmixovanou italskou operou. O prázdninách končí na rádiu Deejay a od 7. října vysílá každou sobotu mixovaný set v rámci pořadu Tribe na italském rádiu m2o. Hned od počátku vysílání tohoto pořadu bylo jasné, že Gabry po zmíněné roční přestávce nezahálel. V pořadu Tribe totiž začal hrát spoustu nových songlů a remixů. Některé pak vydal na konci roku na vinylu „Modern Tech Noises According To Gabry Ponte“, a to „U.N.D.E.R.G.R.O.U.N.D.“ a „Elektro Music is Back“. Druhý jmenovaný song byl dle Gabryho slov jen takový pokus; jednalo se o nepříliš povedený elektro-houseový song. Témeř po roce, v prosinci, také opět navštěvuje Česko, tentokrát jen Prahu, a to v klubu Karlovy Lázně.

Společně se začátkem dalšího roku pak Gabry vydává další vinyl a maxi singl s návem „Love Songs In The Digital Age According To Gabry Ponte“. Ten obsahuje další novinky a hity, které hrává v pořadu Tribe: „Now & Forever“, „The Point of No Return“, „La Liberta“ v novém Hard Love remixu a nový Eurotrance remix slavného hitu „Geordie“. Na začátku března se Gabry přestal objevovat v pořadu Tribe a přišel s vlastním pořadem, který je vysílán od pondělí do pátku v 18 hodin na rádiu m2o s názvem Gabry2o. O letních prázdninách 2007 pak začal vysílat i sobotní „našláplejší“ verzi tohoto pořadu v 10 hodin večer. Na začátku června vydává další singl z jeho rádiových pořadů; „I Dream of You“. O měsíc později vychází na kompilaci Italo Mega Dance vol. 7 nová verze 12 let starého hitu Movin' On od Da Blitz v podání Gabryho.

Diskografie

Alba

  • 2002 - Gabry Ponte
  • 2004 - Dr. Jekyll and Mr. DJ

Mixovaná alba

  • 2005 - DJ Set

Singly

  • 2001 - Got to Get (říjen)
  • 2002 - Time to Rock (duben)
  • 2002 - Music (feat.Mario Fargetta) (listopad)
  • 2002 - Geordie (září)
  • 2003 - De Musica Tonante (listopad)
  • 2003 - The Man in the Moon (listopad)
  • 2003 - La Danza delle streghe (září)
  • 2004 - Figli di Pitagora (feat. Little Tony) (květen)
  • 2004 - Depends On You (prosinec)
  • 2005 - Sin Pararse
  • 2006 - La libertà (květen)
  • 2006 - Elektro Muzik Is Back (říjen)
  • 2006 - U.N.D.E.R.G.R.O.U.N.D. (listopad)
  • 2007 - The Point of no return (březen)
  • 2007 - I Dream Of You (červen)

E.P.

  • 2006 - Modern Tech Noises According To Gabry Ponte
  • 2007 - Love Songs In The Digital Age According To Gabry Ponte
  • 2007 - Tunes From Planet Earth According To Gabry Ponte

 

 
Toto je záhlaví Vašich stránek. Text můžete změnit v administraci v 'Nastavení stránek'.